Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Πρόξενος της Βουλγαρίας στην Αθήνα επισκέφθηκε το Δημαρχείο

Σήμερα επισκέφθηκε το Δήμαρχο ο Πρόξενος της Βουλγαρίας στην Αθήνα Λουμπουμίρ Γκεοργκίεφ, με αντιπροσωπεία της βουλγαρικής κοινότητας της περιοχής της Καλαμάτας.

Όπως ανέφερε ο Πρόξενος και τα μέλη της αντιπροσωπείας, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας ζουν και εργάζονται περίπου 1.000 Βούλγαροι και οι γυναίκες συνήθως ασχολούνται με τη φροντίδα ηλικιωμένων και οικιακές εργασίες, ενώ οι άνδρες με αγροτικές εργασίες.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Πρόξενο και τους εκπροσώπους της βουλγαρικής κοινότητας και τόνισε τους κοινούς δεσμούς πίστης και τις πολύ καλές σχέσεις μας με τους Βούλγαρους. Τόνισε, δε, πως για όποιο πρόβλημα έχουν σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, μπορούν να απευθύνονται στις Υπηρεσίες του Δήμου.
Επίσης, παρότρυνε τους εδώ διαμένοντες Βούλγαρους να διοργανώσουν εκδήλωση για την προβολή του τόπου και του πολιτισμού, καθώς και της κουζίνας τους.
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της Βουλγαρίας, ο Δήμος θα παραχωρήσει αίθουσα στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο και εκλογικό υλικό (κάλπη και παραβάν), για να ψηφίσουν οι Βούλγαροι εκλογείς της περιοχής μας.

proxenos_boulgarias.JPGproxenos_boulgarias_1.JPGproxenos_boulgarias_2.JPGproxenos_boulgarias_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech