Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Ο Δήμαρχος για την εκδημία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Σε ηλικία 95 ετών απεβίωσε σήμερα ο Μεσσήνιος πολιτικός Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επί Κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τη βαθύτατη λύπη του για την εκδημία «του Μεσσήνιου ευπατρίδη πολιτικού Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, που πρόσφερε πολλά στην πατρίδα και στον τόπο μας. Είχε μεγάλη αγάπη για την Καλαμάτα. Η απόκτηση του παλιού στρατοπέδου του 9ου Συντάγματος από την πόλη οφείλεται στον εκδημήσαντα». Ο τότε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης – πέραν των ενεργειών του για την ανασυγκρότηση της πόλης και της περιοχής της - συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να παραχωρηθεί στο Δήμο Καλαμάτας το πρώην στρατόπεδο, μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς της 13ης και 15ης Σεπτεμβρίου 1986.

Ο Π. Νίκας προσέθεσε για το Γιάννη Χαραλαμπόπουλο: «Τίμησε όλα τα μεγάλα αξιώματα, τα οποία ανέλαβε στον τόπο μας. Ήταν παράγοντας ομόνοιας, συναντίληψης και συνεργασίας. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, καλό είναι να θυμόμαστε τέτοιους παράγοντες, που συνέβαλαν στην ομόνοια του λαού μας».

xaralampopoulos-giannis.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech