Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο από την Πρέσβειρα της Βουλγαρίας

Ευχαριστίες απευθύνει η Πρέσβειρα της Βουλγαρίας Εμίλια Κράλεβα προς το Δήμαρχο Παναγιώτη Ε. Νίκα, για τις διευκολύνσεις που παρείχε ο Δήμος, ώστε να ψηφίσουν οι Βούλγαροι που διαμένουν στην Καλαμάτα στις εκλογές για το Βουλγαρικό Κοινοβούλιο. Υπενθυμίζεται πως η ψηφοφορία διεξήχθη στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
 
Στην επιστολή της, η κυρία Κράλεβα αναφέρει τα ακόλουθα:
 
«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνδρομή και την ολοκληρωμένη υποστήριξη, την οποία παρείχαν οι τοπικές Αρχές της Καλαμάτας και προσωπικά εσείς, στη Βουλγαρική Πρεσβεία στην Αθήνα και στους Βούλγαρους που διαμένουν στην Καλαμάτα, για την απρόσκοπτη διοργάνωση και διενέργεια της ψηφοφορίας στις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Βουλγαρικού Κοινοβουλίου.
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση της ασφάλειας και της τάξης την ημέρα των εκλογών. 
Εκτιμάμε ψηλά την συνεργασία μας η οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, αντανακλά το υψηλό επίπεδο των σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας, δύο χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες μοιράζουν κοινά συμφέροντα και προτεραιότητες».
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech