Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο

Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Ανδρέα Καραγιάννη, που αναπλήρωσε το Δήμαρχο και με τη συμμετοχή των κατά το νόμο μελών του.
Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν:
1. «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων», και
2. «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση  κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό περιόδου 2014-2015».
Η σύγκληση του Σ.Τ.Ο έγινε μετά τις σχετικές εγκυκλίους που στέλνει κάθε χρόνο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε επίπεδο Δήμου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στις αρμοδιότητες των υπηρεσιών που εμπλέκονται σε δράσεις πολιτικής προστασίας και το συντονισμό των δράσεων των υπόλοιπων φορέων. Έγινε ενημέρωση για τα μέσα που διαθέτει ο κάθε εμπλεκόμενος, αναφέρθηκαν οι επεμβάσεις για άρση των επικινδυνοτήτων και τα μέτρα που έχει ήδη πάρει ή πρέπει στο εγγύς μέλλον να πάρει κάθε υπηρεσία, για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που οφείλονται σε πλημμύρες ή χιονοπτώσεις.
 
synedriasi_sto_03_11.JPGsynedriasi_sto_03_11_1.JPGsynedriasi_sto_03_11_2.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech