Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 η πρώτη δημόσια εκδήλωση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Η πρώτη δημόσια εκδήλωση για την προσπάθεια της Καλαμάτας να αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, θα διεξαχθεί αύριο, Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στη συνάντηση αυτή θα γίνει ενημέρωση για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και θα παρουσιασθούν η λειτουργία του Γραφείου Υποψηφιότητας του Δήμου Καλαμάτας, ο σχεδιασμός της δημόσιας διαβούλευσης και η διαδικασία συμμετοχής σε αυτήν, ώστε να καταρτισθεί ο φάκελος υποψηφιότητας. Στην αυριανή εκδήλωση έχουν προσκληθεί να μετάσχουν δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς με εκπροσώπους τους, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών ομάδων και εθελοντικών οργανώσεων. Μετά την παρουσίαση, θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα λειτουργίας και δράσεων του Γραφείου Υποψηφιότητας, καθώς και ενημερωτικό υλικό και έντυπα επικοινωνίας.

Βασικός στόχος είναι να ενημερωθούν οι Καλαματιανοί και εν γένει οι Μεσσήνιοι, ώστε μέσα από το δημόσιο διάλογο να συνταχθεί ο καλύτερος φάκελος και να υποβληθεί η υποψηφιότητα.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech