Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δεντρόσπιτα στην κεντρική πλατεία, τελειώνουν και τα παραμυθόσπιτα!

Δεντρόσπιτα τοποθετούνται στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, βορείως του καρουζέλ, από την Κτηματική Καλαμάτας Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία «Διοκλής Α.Ε.», τα οποία θα στεγάσουν χειροτέχνες, που θα πωλούν τα είδη τους κατά τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δεντρόσπιτα κατασκευάσθηκαν σε σχέδιο του Παναγιώτη Λαμπρινίδη, Διευθυντή του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης "Φάρις" του Δήμου Καλαμάτας.
Στα παραμυθόσπιτα της πλατείας μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και σ’ αυτά θα δραστηριοποιηθούν πολιτιστικοί σύλλογοι με bazaar και εκδηλώσεις, θα λειτουργήσει μουσική σκηνή και θα διεξαχθούν εργαστήρια για παιδιά.
Υπενθυμίζεται πως αύριο Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, καθώς και συνόλου πνευστών και της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα “Undercover Valentines”.
 
zaxarospita_dentrospita_1.JPGzaxarospita_dentrospita_2.JPGzaxarospita_dentrospita_3.JPGzaxarospita_dentrospita_4.JPGzaxarospita_dentrospita_5.JPGzaxarospita_dentrospita_6.JPGzaxarospita_dentrospita_7.JPG
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech