Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Νεολαία και κέφι στη φωταγώγηση του δένδρου στο Πλατύ

Με έντονη την παρουσία της νεολαίας και μάλιστα των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου, πολλά από τα οποία ανήκουν στην ομάδα των αθιγγάνων, ο Δήμαρχος φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Πλατύ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Μάντζειο Δημοτικό Κτήριο το βράδυ της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου 2014 και την κάλυψε μουσικά σχήμα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε να δραστηριοποιείται του χρόνου, μαζί με την κεντρική Φιλαρμονική, η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών, στην οποίαν υπάγεται το Πλατύ. Η εκμάθηση των μουσικών οργάνων θα ξεκινήσει σύντομα στο δημοτικό κτήριο Νιαρχαίϊκο Λιοτρίβι των Αρφαρών.

Δίδοντας ευχές, ο Π. Νίκας συνέστησε «να έχομε υπομονή, συνεργασία και συνεννόηση, για να μην προσθέσομε στα οικονομικά προβλήματα, προβλήματα συνεννόησης και διχασμού». Εξέφρασε, επίσης, τη συγκίνησή του διότι η παρουσία των παιδιών ήταν έντονη και επεσήμανε ότι «δεν τα κάναμε εμείς οι μεγαλύτεροι όλα καλά γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά υπάρχει περιθώριο να τα διορθώσομε».

Το δέντρο, που είναι φυσικό και έχει τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, απέναντι από το Μάντζειο. φωταγωγήθηκε από το Δήμαρχο με τη βοήθεια παιδιών, που τραγούδησαν στη συνέχεια μαζί με τον Π. Νίκα και όσους παρέστησαν, ενώ έψαλαν και τα κάλαντα. Ομάδα γυναικών που διδάσκεται παραδοσιακούς χορούς, με τη βοήθεια της Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας, απέδωσε χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Ακολούθησαν κεράσματα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μάντζειου και ο Δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους του Πλατέος να στελεχώσουν τα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης που θα λειτουργήσουν στο Πλατύ. 

platu_1.JPGplatu_2.JPGplatu_3.JPGplatu_4.JPGplatu_5.JPGplatu_6.JPGplatu_7.JPGplatu_8.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech