Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Ομάδα τεχνικών για τη νέα φωτεινή σηματοδότηση στη Φιλελλήνων και Κρήτης

Ομάδα τεχνικών ήλθε από την Αθήνα, σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου να ρυθμίσει τη λειτουργία της νέας φωτεινής σηματοδότησης στη διασταύρωση Φιλελλήνων και Κρήτης. Τακτοποιούνται θέματα καλωδίωσης και πρόκειται να εγκατασταθεί το νέο πρόγραμμα για τον έλεγχο των φαναριών. Η ολοκλήρωση των εργασιών στα ηλεκτρονικά και το λογισμικό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Η θέση σε λειτουργία της νέας φωτεινής σηματοδότησης θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί και η οριζόντια και κάθετη σήμανση. Μέχρι τότε, οι οδηγοί θα πρέπει να δείχνουν τη δέουσα προσοχή και να σέβονται την προτεραιότητα που αποδίδεται με σήματα STOP. Αυτό είναι αναγκαίο, επειδή οι σηματοδότες δεν λειτουργούν προσωρινά.

fanaria 1

Οι παρεμβάσεις αυτές, ώστε να δοθεί η δυνατότητα για στροφή αριστερά από την Κρήτης στη Φιλελλήνων και για αμφιδρόμηση της Μιαούλη, διενεργούνται σε εφαρμογή αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, η οποία κρίθηκε νόμιμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εγκρίθηκε από τη ΔΜΕΟ του Υπουργείου Υποδομών.

Αφού ολοκληρωθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, ένας οδηγός θα μπορεί να κινηθεί ως εξής:

Α) ευρισκόμενος στην Κρήτης με κατεύθυνση προς Φαρών, θα μπορεί να πάει ευθεία, δεξιά στη Μιαούλη (δεν επιτρέπεται τώρα) και αριστερά στη Φιλελλήνων (δεν επιτρέπεται τώρα)

Β) ευρισκόμενος στην Κρήτης με κατεύθυνση προς το Πάρκο, θα μπορεί να κατευθυνθεί ευθεία, δεξιά στη Φιλελλήνων, όχι όμως αριστερά στη Μιαούλη (η κατάσταση διατηρείται ως έχει)

Γ) ευρισκόμενος στη Φιλελλήνων με κατεύθυνση προς το λιμάνι, θα μπορεί να συνεχίσει ευθεία στη Μιαούλη (δεν επιτρέπεται τώρα), είτε να κάνει δεξιά ή αριστερά, κάτι που ισχύει και τώρα

Δ) ευρισκόμενος στη Μιαούλη με κατεύθυνση προς βορρά, θα μπορεί να κινηθεί όπως τώρα, δηλαδή να συνεχίσει ευθεία στη Φιλελλήνων, είτε να κάνει αριστερά ή δεξιά στην Κρήτης.

fanaria_1.JPGfanaria_2.JPGfanaria_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech