Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Οι δράσεις συνοικιακής κομποστοποίησης συνεχίζονται και Χριστουγεννιάτικα…

Σήμερα, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, το απόγευμα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η ομάδα Re:Think σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας θα τοποθετήσει τον 50ό συνοικιακό κομποστοποιητή στην Παραλία Βέργας, στην οδό 25ης Μαρτίου. Το εργαστήριο θα γίνει στις 15.30, ύστερα από επιθυμία ομάδας κατοίκων της περιοχής, σχετικά με τη λειτουργία και συντήρηση του κάδου, καθώς και για οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την κομποστοποίηση.

Λόγω της ιδιομορφίας της Βέργας, για πληροφορίες σχετικά με την ακριβή τοποθεσία μπορεί κανείς να καλεί στο τηλέφωνο 6972 107113.

rethink 2

…ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί από το Re:Think ολοήμερο βιωματικό εργαστήριο στο 3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, με σκοπό τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και αντικειμένων από άχρηστα, αλλά και από φυσικά υλικά.

rethink 1

Οι στόχοι της δράσης είναι να αντιληφθούν τα παιδιά την έννοια της επανάχρησης, η οποία μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση του όγκου των σκουπιδιών που παράγουμε ως κοινότητα, καθώς και να συνδέσουν τις γιορτινές ημέρες περισσότερο με δημιουργικές, παρά με καταναλωτικές πρακτικές. Οι μαθητές θα δουλέψουν ομαδικά με στόχο να δημιουργήσουν όμορφα χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα, μέσα από βιωματικό και δημιουργικό τρόπο, εμπνευσμένα από τον «μαγικό κόσμο» της επανάχρησης.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech