Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας στο Δημαρχείο

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος 2015 έδωσε στο Δήμαρχο το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, που επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο. Οι εκπρόσωποι των εμπόρων, η Πρόεδρος Λίλιαν Ψηλάκη και οι συναπαρτίζοντες το ΔΣ Κλαίρη Κουτουμάνου, Παναγιώτης Κωστέας, Αιμίλιος Γεωργουδιός, Ντίνος Νικολακέας, Φώτης Μπουγάς και Χριστίνα Βλάσση ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τον ωραίο στολισμό της πόλης με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τονίζοντας πως ήταν πολύ επιτυχημένη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και ότι ο κόσμος γέμισε την πλατεία και το κέντρο της Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος στέκεται στο πλευρό του εμπορικού κόσμου, επιδιώκει συνεργασία μαζί του και διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων προκειμένου να προσελκύει στην Καλαμάτα το κοινό της νότιας Πελοποννήσου.
«Πιστεύω βαθύτατα ότι τα μικρομεσαία καταστήματα μπορούν να επιζήσουν και να προοδεύσουν», τόνισε ο Π. Νίκας. Αναφέρθηκε, δε, στην ευκαιρία που συνιστούν για τους εμπόρους οι επισκέψεις των κρουαζιεροπλοίων στο λιμένα Καλαμάτας, για την αύξηση των οποίων ο Δήμος καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει σύντονες προσπάθειες. Αν οι έμποροι κατορθώσουν να υποδεχθούν τους εκατοντάδες επισκέπτες κάθε κρουαζιεροπλοίου, τα οφέλη θα είναι μεγάλα. Ο Δήμος προσφέρει τη συνεργασία του, ώστε το DVD του Δήμου που προβάλλει την Καλαμάτα στους τουρίστες, από τις οθόνες του κρουαζιεροπλοίου πριν τον κατάπλου, να συνοδεύεται από φιλμ προβολής των εμπορικών καταστημάτων και των προϊόντων που μπορεί κανείς να αγοράσει.
Προσέθεσε, δε, τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από τη διεθνή συνάντηση χορωδιών, η οποία θα διοργανωθεί μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2014 από το Δήμο και τον πολιτιστικό οργανισμό Interkultur. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια να αναδειχθεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Συμφωνήθηκε να συνεχισθεί και διευρυνθεί η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Εμπορικού Συλλόγου, για το καλό των επαγγελματιών και, κατ' επέκταση, της τοπικής οικονομίας.

efxes_apo_emporiko_syllogo_1.JPGefxes_apo_emporiko_syllogo_2.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech