Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Φωταγωγήθηκαν Χριστουγεννιάτικα δένδρα σε Σπερχογεία, Αρφαρά, Αριοχώρι, Άρι, Μικρή Μαντίνεια και Λαίϊκα

Από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 21 του μήνα, φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα στη Σπερχογεία, στ' Αρφαρά, στο Αριοχώρι, στον Άρι, στη Μικρή Μαντίνεια και στα Λαίϊκα του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος παρέστη σε όλες τις ανωτέρω εκδηλώσεις, δίδοντας και παίρνοντας ευχές. Παντού τόνισε την αξία της ενότητας και της συνεννόησης, που είναι αναγκαίες ακόμη περισσότερο σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ζήτησε «να κάνουμε όλοι ό,τι είναι δυνατόν για τα παιδιά, που είναι το μέλλον της πατρίδας μας, καθώς οι μεγαλύτεροι δεν τα κάναμε όλα όπως έπρεπε». Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη να σταθούμε όλοι συμπαραστάτες δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη κατά τις άγιες τούτες μέρες κι αν κάποιοι δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν, ας ενημερώσουν το Δήμο για να φροντίσει όποιον έχει ανάγκη με τις Κοινωνικές του Δομές.
Όλες τις εκδηλώσεις κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

dentro sperxogeia 1 dentro sperxogeia 2

dentro sperxogeia 3 dentro sperxogeia 4

Στη Σπερχογεία, το δένδρο φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου. Μιαν όμορφη γιορτή, με τραγούδια και χορευτικά, ετοίμασαν το Δημοτικό Σχολείο και φροντιστήριο Αγγλικών της Σπερχογείας, ενώ κεράσματα προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών «Η Αγία Κυριακή».

ΣΤ' ΑΡΦΑΡΑ

dentro arfara 1 dentro arfara 2

dentro arfara 3 dentro arfara 4

Η φωταγώγηση του δένδρου στ' Αρφαρά έγινε επίσης το βράδυ της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος κάλεσε τα παιδιά και όλοι μαζί, όπως σε κάθε τέτοιαν εκδήλωση, «άναψαν» τα πολύχρωμα λαμπιόνια. Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία των Τριών Μάγων, του Αϊ-Βασίλη και ξωτικών!
Ακολούθησε κέρασμα με καψάλα και ελαιόλαδο, αλλά και γλυκίσματα στο Νιαρχαίϊκο Λιοτρίβι.

ΣΤΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙ

dentro arioxori 1 dentro arioxori 3

dentro arioxori 2

Το «άναμμα» του δένδρου στο Αριοχώρι έγινε το βράδυ του Σαββάτου 20 του μήνα. Ο Άϊ-Βασίλης έφθασε με άμαξα και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Προσφέρθηκαν γλυκίσματα και άλλα κεράσματα, ενώ οι κυρίες του Αριοχωρίου είχαν διοργανώσει εορταγορά στο ισόγειο του δημοτικού κτηρίου Δαγρέ.

dentro arioxori me alogo

ΣΤΟΝ ΑΡΙ

dentro aris 1 dentro aris 2

dentro aris 3 dentro aris 4

Στον Άρι, το δένδρο φωταγωγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά, με το συντονισμό της τοπικής ομάδας «Ελπίδα Άριος», έψαλαν τα κάλαντα και είπαν τραγούδια των ημερών με ενθουσιασμό, ενώ ακολούθησαν κεράσματα.

ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ

dentro mikra mantineia 1 dentro mikra mantineia 3

dentro mikra mantineia 2

Στη Μικρή Μαντίνεια, τα λαμπιόνια του δένδρου άναψαν το βράδυ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου. Παραδοσιακούς χορούς απέδωσε το συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Μαντιναίοι», ενώ προσφέρθηκαν κεράσματα.

ΣΤΑ ΛΑΙΪΚΑ

dentro laiika 1 dentro laiika 2

dentro laiika 3 dentro laiika 4

Η φωταγώγηση του δένδρου στα Λαίϊκα έγινε το βράδυ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά του χωριού απέδωσαν με πολλήν επιτυχία ένα σκετς με τίτλο «Τα καλλικαντζαράκια στην αγέλαστη πολιτεία». Επίσης, ο Γιώργος Κουλουμβάκος έπαιξε βιολί. Σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση, προσφέρθηκαν κεράσματα.

Και του χρόνου!

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech