Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Εξοικονόμηση ενέργειας

Ο Δήμος Καλαμάτας ειδοποιήθηκε από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την έγκριση της μελέτης που υπεβλήθη από το Δήμο, σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στο Κολυμβητήριο.

Αναφορικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό οδών, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, χθες Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, σήμερα διεξήχθη σύσκεψη στο Δήμο Καλαμάτας, με τη συμμετοχή ηλεκτρολόγων μηχανικών του Δήμου. Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή και οδηγίες για άμεση έναρξη σύνταξης μελετών, ώστε να ενταχθούν έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης ενέργειας όσον αφορά στον οδοφωτισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος Jessica.

Από τις σχετικές μελέτες θα εξαιρεθούν δρόμοι και σημεία των οποίων ο δημοτικός φωτισμός έχει εκσυγχρονισθεί (Αριστομένους, κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, Φαρών, οδός Βασιλέως Γεωργίου στο νέο της τμήμα) και θα ενταχθούν οδοί με πεπαλαιωμένο δίκτυο οδοφωτισμού. Επισημαίνεται ότι στο πρόγραμμα αυτό είναι δυνατόν να ενταχθούν πέραν των λαμπτήρων και οι ιστοί.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου με εκπροσώπους της Eurobank, η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα Jessica.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech