Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Κάλαντα στο Δήμαρχο για την Πρωτοχρονιά

Παρά το τσουχτερό κρύο και το δυνατό βοριά, πάντα πιστή στο ραντεβού της, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας έφθασε στις 11.00 το πρωί, σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο. Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Κώστα Νικολέα, απέδωσαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς αλλά και εορταστικά τραγούδια ενώπιον του Δημάρχου και άλλων αιρετών, δημοτικών υπαλλήλων και πολιτών.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μουσικούς της Φιλαρμονικής να έχουν καλή χρονιά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, τους ευχαρίστησε για όλα όσα προσφέρουν και τόνισε ότι «είμαστε όλοι υπερήφανοι που έχουμε μία από τις καλύτερες Φιλαρμονικές της Ελλάδος». Προσέθεσε, δε, πως ο Δήμος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αισθάνονται απολύτως ασφαλείς, όσον αφορά στην εργασιακή τους θέση.

Ο Π. Νίκας ευχήθηκε να είναι αυτή η τελευταία δύσκολη εορταστική περίοδος που περνάει ο τόπος μας, ενώ έδωσε και πήρε ευχές από τους μουσικούς και από περαστικούς για ό,τι καλύτερο για το 2015.

Σημειώνεται πως η Φιλαρμονική παιάνιζε στη διαδρομή από την έδρα της, στην οδό Υπαπαντής, μέχρι το Δημαρχείο. Οι περαστικοί σταματούσαν και απολάμβαναν τις μουσικές επιδόσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, ενώ πολλοί τις απαθανάτιζαν σε βίντεο.

Επίσης, τα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια απέδωσε στο Δήμαρχο χορωδία αποτελούμενη από οπλίτες του 9ου Συντάγματος Πεζικού, το οποίο εδρεύει στο στρατόπεδο Παπαφλέσσα της Καλαμάτας, αλλά και από σμηνίτες της 120 ΠΕΑ, υπό τη διεύθυνση του τενόρου Οδυσσέα Ξηρόκωστα. Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε τους στρατευμένους και τους ευχήθηκε καλή επιτέλεση των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι το 9ο Σύνταγμα Πεζικού λειτουργεί και πάλι στην Καλαμάτα.

Τέλος, πολλά παιδιά ήρθαν στο γραφείο του Δημάρχου, για να πουν τα κάλαντα και να λάβουν ένα κέρασμα.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech