Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Προς ολοκλήρωση οι εργασίες στο νέο Δημαρχείο

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι εργασίες μετασκευής του παλιού Νοσοκομείου Καλαμάτας σε νέο διοικητικό κέντρο του Δήμου, ενώ απομένουν παρεμβάσεις που σχετίζονται με τη γεωθερμία, για τη θέρμανση και το δροσισμό του νέου Δημαρχείου, σε μια πρωτότυπη – στο ελληνικό περιβάλλον – εφαρμογή της διεθνούς πρακτικής. Αυτή την περίοδο εκτελούνται έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Οι εργασίες προχωρούν χωρίς πρόβλημα συνεπεία της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, που είναι συνεχής. Τις τελευταίες ημέρες, έφθασε στο Δήμο Καλαμάτας νέα κατανομή από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω της ΣΑΕ 055 έτους 2014, ύψους 164.314,49 ευρώ για το σκοπό αυτό.

Επισημαίνεται ότι όταν μεταστεγασθούν στο νέο Δημαρχείο οι Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, ο πολίτης θα εξυπηρετείται καλύτερα, γρηγορότερα και φθηνότερα. Επίσης, καθώς ο Δήμος θα αδειάσει χώρους στο Διοικητήριο, θα είναι δυνατόν να τους καταλάβουν δημόσιες υπηρεσίες (για παράδειγμα, Κτηματική Υπηρεσία, Διεύθυνση Δασών, Διεύθυνση Μεταφορών), για τη στέγαση των οποίων τώρα καταβάλλεται ενοίκιο, επομένως θα προκύψει σημαντική εξοικονόμηση πόρων για το Κράτος.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech