Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε χθες, 4 Ιανουαρίου 2015, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών και συναντήθηκε με το Δήμαρχο. 
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι τιμή για την πόλη και το Δήμο η επίσκεψη του κ. Βενιζέλου και απηύθυνε ευχαριστίες για τις υπέρ του Δήμου Καλαμάτας ενέργειες πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε:
 
• στην μέχρι πριν λίγες ημέρες Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, για την οποία τόνισε ότι συνέβαλε αποφασιστικά στη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας, καθώς – μεταξύ άλλων - βοήθησε το Δήμο στην απόκτηση press-containers
• στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που αποφάσισε τη χρηματοδότηση του Δήμου για έργα διαχείρισης των ομβρίων από τη Θουρία μέχρι την Καλαμάτα, με κονδύλι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
• στον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, για την αποφασιστική του βοήθεια, προκειμένου να επιλύσει ο Δήμος Καλαμάτας το μεγάλο θέμα με την άναρχη κατάσταση όσον αφορά σε αυθαίρετα παραπήγματα αθιγγάνων στην Αγία Τριάδα.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχήθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο καλή επιτυχία στις εκλογές και ζήτησε τη βοήθειά του, προκειμένου να υπαχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο νέο ΕΣΠΑ, καθώς και «την αντικειμενική στάση του ΠΑΣΟΚ» απέναντι στην υποψηφιότητα της Καλαμάτας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
 
venizelos_1.JPGvenizelos_2.JPGvenizelos_3.JPGvenizelos_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech