Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο Δημοτικό Κατάστημα Άνθειας

Την Άνθεια επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος, όπου σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται εργασίες  και τεχνικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Κατάστημα. Η παρέμβαση στην Άνθεια αφορά σε εργασίες για την αντιμετώπιση της υγρασίας στον πάνω όροφο, ενώ στο ισόγειο του υφιστάμενου κτηρίου θα διαμορφωθεί ένας χώρος κατάλληλος για κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα λάβει το όνομα του αειμνήστου Προέδρου της Τ.Κ. Άνθειας Περικλή Πετρούλια.

Οι εργασίες, οι οποίες προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός τριών εβδομάδων, εκτελούνται στο πλαίσιο εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση καλλιτεχνικών κτηρίων και ∆ηµοτικού Καταστήµατος Άνθειας». Μειοδότης είχε αναδειχθεί η Παντεχνική Μεσσηνίας – Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες, με έκπτωση 39,42% επί προϋπολογισμού 200.000 € με το ΦΠΑ.
Το συγκεκριµένο έργο αφορά σε εργασίες επισκευής και συντήρησης του Δημοτικού Ωδείου, του κτηρίου των ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, του κτηρίου του Εικαστικού Σχολείου, του κτηρίου ∆ασκαρόλη - Χανδρινού (Διεύθυνση Γεωτεχνικών) και του ∆ηµοτικού Καταστήματος Άνθειας.

dk-antheias_1.JPGdk-antheias_2.JPGdk-antheias_3.JPGdk-antheias_4.JPGdk-antheias_5.JPGdk-antheias_6.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech