Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψε Βασιλόπιτα στις 15 Ιανουαρίου 2015

Πριν την έναρξη της πρώτης για το 2015 συνεδριάσεώς του, χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψε τη Βασιλόπιτά του, στο πλαίσιο τελετής κατά την οποία ευλόγησε την πίτα ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος
 
vasilopita-ds 6
 
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε «καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, επιτυχίες, κουράγιο και δύναμη» και «όλα να πάνε καλά».
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο «για την άριστη συνεργασία σε κοινωνικό επίπεδο και όχι μόνο», τονίζοντας ότι πέρυσι παραχωρήθηκαν στο Δήμο από την Εκκλησία, με εισήγηση του Σεβασμιωτάτου, ο χώρος του γηπέδου Θουρίας και εκείνου της Άμφειας. Προσέθεσε, δε, πως είναι γνωστή η συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας στην αντιμετώπιση των κοινωνικών ζητημάτων, σε συνεργασία με τις Δομές του Δήμου. 
Ο Π. Νίκας ευχήθηκε να είναι το 2015 «χρονιά δημιουργίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης», επισημαίνοντας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έκοψε τη Βασιλόπιτά του, την πίτα του Μεγάλου Βασιλείου δηλαδή, ο οποίος ήταν ηγετική μορφή στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης. Ευχήθηκε, δε, να υπάρξει «συνεργασία μεταξύ μας, με τις Αρχές, με την οποιαδήποτε Κυβέρνηση προκύψει με την ψήφο του ελληνικού λαού».
Ευχές έδωσαν και οι επικεφαλής παρατάξεων Εμμανουήλ Μάκαρης, Θεόδωρος Μπρεδήμας και Μιχαήλ Αντωνόπουλος.
Ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Βρομόβρυσης Κωνσταντίνος Αλιφέρης βρήκε το φλουρί και παρέλαβε από το Δήμαρχο το δώρο που αντιστοιχούσε, το λεύκωμα «Μεσσηνία» της Ντιάνας Αντωνακάτου, από τη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
vasilopita-ds_1.JPGvasilopita-ds_2.JPGvasilopita-ds_3.JPGvasilopita-ds_4.JPGvasilopita-ds_5.JPGvasilopita-ds_6.JPGvasilopita-ds_7.JPGvasilopita-ds_8.JPGvasilopita-ds_9.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech