Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Η Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Τη Βασιλόπιτά της έκοψε σήμερα, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», στο φουαγιέ του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, του Προέδρου της «Φάρις» Θανάση Ηλιόπουλου, Αντιδημάρχων του Δήμου Καλαμάτας, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, των Καλλιτεχνικών Διευθυντών των Σχολών της, όλου του προσωπικού της «Φάρις», των στελεχών του Γραφείου Υποψηφιότητας «Kalamata21», καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Καλαμάτας.
 
vasilopita 7
 
vasilopita 4
 
Ο Δήμαρχος, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ενεργά σε θέματα Πολιτισμού στην Καλαμάτα, καθώς και το προσωπικό της Κ.Ε. «Φάρις».
 
vasilopita 1
 
Ακόμη, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Καλαμάτας στον τομέα του Πολιτισμού, όπως είναι το Φεστιβάλ Χορωδιών τον Οκτώβριο του 2015 και η διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, στις οποίες θα αντεπεξέλθει μόνο με ενότητα και ομοψυχία όλων.
 
vasilopita 8
 
Χαιρετισμούς απηύθυναν, ακόμη, ο Πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Εμμανουήλ Μάκαρης.
 
Ο φετινός τυχερός της Βασιλόπιτας των εργαζομένων της «Φάρις», ήταν ο γραμματέας του Εικαστικού Σχολείου Χρήστος Γκρουμούτης. Από τους προσκεκλημένους τυχερή ήταν η Γιώτα Αγγελοπούλου.
Η Κ.Ε. «Φάρις» ευχαριστεί τους επιχειρηματίες Ανδρέα Ζαγάκο και Ηλία Καρδάση, που προσέφεραν προϊόντα των επιχειρήσεών τους για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης. 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech