Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

KALAMATA:21- Μέχρι τις 10/2 αιτήσεις από ενδιαφερόμενους εθελοντές

Το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA:21” ανοίγει για δεύτερη φορά τη λίστα για το σώμα εθελοντών και καλεί όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά στα πλαίσια της διεκδίκησης του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021.
Ο κάθε εθελοντής καλείται να βοηθήσει:
 
• στην υλοποίηση της καμπάνιας επικοινωνίας (διανομή υλικού, στελέχωση ενημερωτικών περιπτέρων κ.ά.)
• στην έρευνα για την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης (διανομή ερωτηματολογίων, διεξαγωγή συνεντεύξεων κ.ά.)
• στην οργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων και δράσεων του Γραφείου Υποψηφιότητας (υποδοχή, γραμματεία, ταξιθεσία, προετοιμασία χώρου κ.ά.)
 
Μετά την εγγραφή θα ακολουθήσει συνάντηση και συνέντευξη προκειμένου να γίνει μία πρώτη γνωριμία, να αναλυθεί περαιτέρω ο τρόπος συμβολής του καθενός, καθώς και να συζητηθούν οι προσδοκίες των ίδιων των εθελοντών από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Τέλος, θα γίνει και η επιλογή των συντονιστών των εθελοντών, ατόμων δηλαδή που θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο και υποχρεώσεις εντός του σώματος. 
Για τη συμμετοχή στο σώμα των εθελοντών δεν απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε φύλο, ηλικία ή εθνικότητα.  
Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:
 
● Συμπλήρωση αίτησης στην ιστοσελίδα: www.kalamata21.eu
● Συμπλήρωση αίτησης στο Γραφείο Υποψηφιότητας (Αριστομένους 33, Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας).
 
Η υποβολή των αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο είναι ανοιχτή μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2015. 
Σημειώνεται για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν με άλλους τρόπους την υποψηφιότητα, όπως με την ανάπτυξη ιδεών ή με τη συνεισφορά εξειδικευμένων γνώσεων, πως θα ακολουθήσει σύντομα πρόσκληση για συμμετοχή στις Θεματικές Ομάδες Εργασίας στα πλαίσια της διαδικασίας Πολιτιστικού Σχεδιασμού για τη δημιουργία δεκαετούς Πολιτιστικής Στρατηγικής για την Καλαμάτα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27211-81030 (09:00-14:00) και στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech