Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Δημαρχείου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο κτήριο του Δημαρχείου, που εκτελέσθηκαν στο πλαίσιο εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση καλλιτεχνικών κτηρίων και ∆ηµοτικού Καταστήµατος Άνθειας». Μειοδότης είχε αναδειχθεί η Παντεχνική Μεσσηνίας – Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες, με έκπτωση 39,42% επί προϋπολογισμού 200.000 με το ΦΠΑ.
Στο Δημαρχείο, είχε προγραμματισθεί να εκτελεσθούν εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοί και συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων. Καθώς προέκυψαν απρόβλεπτες ανάγκες, συμπεριελήφθησαν εργασίες καθαίρεσης επιχρισμάτων λόγω αυξημένης διάβρωσης από την υγρασία. Τοποθετήθηκε πλέγμα, διαστρώθηκε ενισχυμένο με ίνες και ειδικά πρόσμεικτα επίχρισμα (πρώτο χέρι) και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε υαλόπλεγμα, για να ακολουθήσει η τελική στρώση με ειδικό έτοιμο ενισχυμένο επίχρισμα. Στην ακμή του τοίχου με το δάπεδο, τοποθετήθηκε ελαστική μαστίχη, που θα αποτρέπει τη διάδοση ανιούσας υγρασίας από τα πεζοδρόμια.
Βεβαίως, συντηρήθηκαν τα ξύλινα κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και άλλες ανάλογες επιφάνειες και οι ελαιοχρωματισμοί απέδωσαν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.
 
dimarxeio-anakainisi_1.JPGdimarxeio-anakainisi_2.JPGdimarxeio-anakainisi_3.JPGdimarxeio-anakainisi_4.JPGdimarxeio-anakainisi_5.JPGdimarxeio-anakainisi_6.JPGdimarxeio-anakainisi_7.JPGdimarxeio-anakainisi_8.JPGdimarxeio-anakainisi_9.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech