Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο κτήριο του Δημοτικού Ωδείου

Οι παρεμβάσεις για τη συντήρηση του κτηρίου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας ξεκίνησαν. Οι εργασίες διενεργούνται στο πλαίσιο της εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση καλλιτεχνικών κτηρίων και ∆ηµοτικού Καταστήµατος Άνθειας», για την οποία μειοδότης έχει αναδειχθεί η Παντεχνική Μεσσηνίας – Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες, που προσέφερε έκπτωση 39,42% επί προϋπολογισμού 200.000 € με το ΦΠΑ.
Επίσης, προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό οι εργασίες στο Δημοτικό Κατάστημα Άνθειας, στο πλαίσιο της ίδιας εργολαβίας. Πρόκειται για εργασίες με σκοπό την αντιμετώπιση της υγρασίας στο ανώγειο (απόξεση σοβάδων, νέα επιχρίσματα και άλλες παρεμβάσεις), ενώ στο ισόγειο του κτηρίου διαμορφώνεται χώρος κατάλληλος για κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα λάβει το όνομα του αειμνήστου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άνθειας, Περικλή Πετρούλια.
Η ίδια εργολαβία συμπεριλαμβάνει εργασίες επισκευής και συντήρησης στο Δημαρχείο, στο κτήριο των Διοικητικών Υπηρεσιών και σε εκείνο του Εικαστικού Σχολείου (Ναυαρίνου 8).

dkantheia_1.JPGdkantheia_2.JPGdkantheia_3.JPGwdeio_1.JPGwdeio_2.JPGwdeio_3.JPGwdeio_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech