Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Παρελήφθησαν μουσικά όργανα και λοιπός εξοπλισμός για το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, που υπάγεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, παρέλαβε σήμερα μουσικά όργανα, ηχητικά συστήματα και βοηθητικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο υλοποίησης έργου του άξονα προτεραιότητας «08 – Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΔΕΠΙΝ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, συνολικού προϋπολογισμού 2.532.859 ευρώ.
Η πράξη «Φεστιβάλ Πελοποννήσου: ενίσχυση Φιλαρμονικών και Χορωδιών της Πελοποννήσου» εντάχθηκε για χρηματοδότηση στον άξονα αυτό και περιλαμβάνει την προμήθεια στολών, ηχητικών και εξοπλισμού Χορωδιών και Φιλαρμονικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μεταξύ άλλων και για το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τη Δημοτική Φιλαρμονική.
Η συνολική δαπάνη για τα όργανα και το λοιπό εξοπλισμό ανέρχεται σε 56.540,64 ευρώ όσον αφορά στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Επίσης, για τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας η συνολική δαπάνη είναι ύψους 90.589,50 ευρώ και περιλαμβάνει την προμήθεια στολών, ηχητικών και μουσικού εξοπλισμού.
Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας παρέλαβε σήμερα 33 μουσικά όργανα, 18 συστήματα ήχου και άλλον εξοπλισμό, όπως αναλόγια, βάσεις, καθίσματα, σκαμπό κ.λπ.
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech