Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Επειδή κατά το άρθρο 1 παρ. 1 Α/Α 3 της υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 61910 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Εθνικής Άμυνας – Παιδείας και Θρησκευμάτων – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Υγείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού – Δικαιοσύνης – Εσωτερικών – Μετανάστευσης και Ασύλου – Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Υποδομών και Μεταφορών – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Επικρατείας – ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό περί λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 (ΦΕΚ Β΄ 4674/08.10.2021).

Κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 11.10.2021 έως και τη Δευτέρα 25.10.2021 ισχύουν τα εξής: Κατά την είσοδο τους στο Παλαιό Δημαρχείο Καλαμάτας ( όπου και στεγάζεται το Γραφείο του ΣτΔΕ) οι δημότες υποχρεούνται να επιδεικνύουν: (α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 ή, (β) πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 ή (γ) βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί είτε με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την είσοδο είτε ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την είσοδο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10. Αρκεί η επίδειξη δήλωσης αποτελέσματος self-test για αυτοδιαγνωστικό έλεγχο που έχει διενεργηθεί σε χρονικό διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την είσοδο των φυσικών προσώπων στις ως άνω υπηρεσίες, στις κάτωθι περιπτώσεις: α) Κατάθεση έγγραφης αναφοράς /καταγγελίας ή σχετικών εγγράφων της αναφοράς ή καταγγελίας.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α], [β] και [γ], καθώς και η δήλωση αποτελέσματος self-test επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του φυσικού προσώπου στον ΣτΔΕ

Στον χώρο αναμονής είναι απαραίτητη η τήρηση ενάμισι (1,5) μέτρου απόστασης μεταξύ φυσικών προσώπων καθώς και η τήρηση των λοιπών προβλεπόμενων μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας κ.ά.). Ο αριθμός των στο γραφείο του ΣτΔΕ δε δύναται να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα. Συστήνεται η αποφυγή της χρήσης των ανελκυστήρων καθώς και η διατήρηση ανοικτών των θυρών του γραφείου του ΣτΔΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech