Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ξεκινά αύριο η δράση προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής

Δράση προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Νοσοκομείο Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Για την εφαρμογή της δράσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», το οποίο φθάνει σήμερα στην Καλαμάτα, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν, σε μία επίσκεψη, σε προληπτικό οδοντιατρικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο. Ο «Ιπποκράτης» στελεχώνεται από εθελοντές οδοντιάτρους και ιατρούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων, καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Συλλόγου. Σε προληπτικό οδοντιατρικό / ιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά, τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς / κηδεμόνες / εκπαιδευτικούς κι έχουν μαζί τους υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

proliptiki proliptiki 1

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

Στην Καλαμάτα, αυτή η δράση προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής προγραμματίζεται να διεξαχθεί από αύριο, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μέχρι τη Δευτέρα 24 του μήνα. Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» θα σταθμεύσει στo προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας (Βασ. Γεωργίου & Aκρίτα), με ωράριο λειτουργίας 8.30 – 16.30.

Επισημαίνεται ότι πολίτες της Καλαμάτας έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για ραντεβού, προκειμένου να εξετασθούν τα παιδιά τους. Ήδη ορίσθηκαν 105 ραντεβού και δεν υπάρχει δυνατότητα για άλλα.

Στο link: http://www.hamogelo.gr/79.1/Prolhptikh-Iatrikh, μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags -->

<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/war0r12eeWA?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<script language="javascript" type="text/javascript">
    // You can place JavaScript like this
    
</script>
<?php
    // You can place PHP like this
    
?>
{/source}

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech