Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κάλαντα, ευχές και διάλογος με τη Γ΄ τάξη του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Έψαλαν τα κάλαντα, έδωσαν και πήραν ευχές, αλλά είχαν και ουσιαστική συζήτηση με το Δήμαρχο, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, που σήμερα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο μαζί με τις δασκάλες τους.Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Δήμαρχος είπε πως ο Δήμος σχεδιάζει για το 2015 να κάνει ιδιαίτερες παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές, που όλες θα περιφραχθούνκαι θα ενισχυθούν με όργανα, ενώ τέσσερις από αυτές – σε καίρια σημεία – θα εμπλουτισθούν ιδιαίτερα. Θα τοποθετηθούν σ' αυτές, επίσης, βρύσες με νερό.

«Θα διορθώσουμε τον υπάρχοντα ποδηλατόδρομο και θα φτιάξουμε άλλον ένα», προσέθεσε ο Π. Νίκας.

24 dimotiko sxoleio 2 


Ο Δήμαρχος κάλεσε τα παιδιά να διαβάζουν αλλά και να παίζουν, ενώ ανέφερε στις μαθήτριες και τους μαθητές τις προσωπικές του αναμνήσεις από τη Γ΄ τάξη και εν γένει το Δημοτικό Σχολείο. Τόνισε, δε, ότι τώρα οι συνθήκες είναι ευκολότερες, αλλά ο ανταγωνισμός πολύ μεγαλύτερος και επεσήμανε την ανάγκη να ασχοληθούν τα παιδιά με τη μουσική, τα εικαστικά και τις ξένες γλώσσες. Ζήτησε, τέλος, από τις μαθήτριες και τους μαθητές να γίνουν κήρυκες της ανακύκλωσης.
Τα παιδιά έψαλαν στο Δήμαρχο τα κάλαντα, του είπαν παινέματα, του έδωσαν ευχετήριες κάρτες και έλαβαν αναμνηστικά δωράκια.

24 dimotiko sxoleio 6 

24_dimotiko_sxoleio_1.JPG24_dimotiko_sxoleio_2.JPG24_dimotiko_sxoleio_3.JPG24_dimotiko_sxoleio_4.JPG24_dimotiko_sxoleio_5.JPG24_dimotiko_sxoleio_6.JPG24_dimotiko_sxoleio_7.JPG24_dimotiko_sxoleio_8.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech