Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Επιτροπή Επιλογής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 στην Καλαμάτα

Σήμερα, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Καλαμάτα της Επιτροπής Επιλογής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Τα μέλη της Επιτροπής υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Θανάσης Ηλιόπουλος, μαζί με τα στελέχη του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21 και πολλούς εθελοντές.

Η υποδοχή ήταν απολύτως οργανωμένη και εξελίχθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα, καθώς είχε προβλεφθεί εναλλακτικός σχεδιασμός σε περίπτωση βροχής.
Το καλωσόρισμα για τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής έγινε στο ξενοδοχείο Elite και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, την Κεντρική Αγορά, το Μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς του Λυκείου των Ελληνίδων, το πρώην κινηματοθέατρο «Ηλέκτρα», ενώ τους παρατέθηκε γεύμα στην οικία Καλλικούνη. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μέγαρο Χορού και στη μεγάλη αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού, η οποία προορίζεται για creative hub εφόσον αναδειχθεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Τα στελέχη του Kalamata21 και οι εθελοντές αποχαιρέτησαν τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής στο ξενοδοχείο Pharae Palace, αργά το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσίαση του φακέλου ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής θα γίνει αύριο Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, στην Αθήνα και η ανακοίνωση της νικήτριας πόλης στις 11 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού και ώρα 12.15.
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος θα δοθεί συνέντευξη σε αίθουσα του ξενοδοχείου Best Western Museum, Μπουμπουλίνας 16, στην Αθήνα. Στoν ίδιο χώρο και μεταξύ των ωρών 10.00 έως 14.00 της Παρασκευής, ομάδα του KALAMATA:21 θα υποδέχεται τους φίλους της υποψηφιότητας της Καλαμάτας με μεσσηνιακά κεράσματα.

b_1_Medium.JPGd_4_Medium.JPGg_3_Medium.JPGh_5_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech