Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Νυχτερινό μπάνιο στις 12 Αυγούστου στη θάλασσα της Καλαμάτας!

Μια βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς στην πιο ζεστή περίοδο του καλοκαιριού, με νυχτερινό μπάνιο που θα πλαισιωθεί από μουσικά δρώμενα, στην Παραλία Καλαμάτας, θα είναι η 1η Νυχτερινή Γιορτή Κολύμβησης. Τη διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2016, από τις 21.00 και μετά! Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα μετάσχουν, θα πραγματοποιήσουν προσφορές στα είδη που θα διαθέτουν!

Επίκεντρο της διασκέδασης θα είναι ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ, κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση. Το σημείο αυτό θα φωτισθεί από το Δήμο, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στους κολυμβητές να κάνουν νυχτερινό μπάνιο με ασφάλεια. Επίσης, θα βρίσκεται εκεί ομάδα ναυαγοσωστών του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα υπάρξει κάλυψη εκ μέρους των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου χρειασθεί, σε θέματα Πρώτων Βοηθειών (4 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 ναυαγοσώστες).

ΟΧΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ!

Βεβαίως, και οι ίδιοι οι λουόμενοι θα πρέπει να προσέξουν, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και να μην κάνουν μπάνιο μετά από πρόσφατη κατανάλωση φαγητού ή ποτού.
Για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα διαθέσουν προσωπικό η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία, ενώ το Λιμενικό Σώμα θα παράσχει και σκάφος, που θα περιπολεί από θαλάσσης.
Ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν σε όλους παγωμένο νερό τοπικής παραγωγής, χορηγία της ποτοποιΐας Κωστέα.
Επίσης, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας θα ενισχύσει τον αριθμό κάδων απορριμμάτων στην περιοχή, ενώ νωρίς το πρωί τα συνεργεία της θα καθαρίσουν την ακτή.
Στόχος του Δήμου είναι η προβολή της Καλαμάτας, η διασκέδαση και η φυγή από την καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες, καθώς και η τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην Παραλία της Καλαμάτας.
Και μ' ένα βίντεο, ο Δήμος Καλαμάτας καλεί όλους να μετάσχουν σ' αυτή τη νυχτερινή γιορτή!

 {source}<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QudtC-5_gQk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>{/source}

DSCN9934_Medium.JPGDSCN9935_Medium.JPGh-afisa-kolumvhshs-medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech