Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Χριστουγεννιάτικη παράσταση την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες, από τον Πρόεδρο και τους καλλιτεχνικούς διευθυντές της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνουν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Πρόκειται για μεγάλη παράσταση εορτασμού των Χριστουγέννων, η οποία θα ξεκινήσει στις 7 και θα επαναληφθεί στις 9 το βράδυ με τις «Μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες» από το Δημοτικό Ωδείο και τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας. Από τη Δημοτική Σχολή Χορού θα παρουσιασθούν χορογραφίες δημιουργημένες με μεράκι από τους καθηγητές της Σχολής και η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι συμπράττουν και οι μουσικοί συνοδοί που εργάζονται στη Σχολή παίζοντας ζωντανά τη μουσική των χορογραφιών. Στις 8 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων των σπουδαστών του εικαστικού σχολείου, τα οποία δημιούργησαν το πρώτο τρίμηνο του εκπαιδευτικού έτους. Θα παρουσιασθούν έργα ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, χαρακτικής του νεοσύστατου εργαστηρίου, ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου, πρωτότυπες κατασκευές με θέμα τα Χριστούγεννα. Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι χριστουγεννιάτικης κάρτας των παιδιών για τους γονείς με ελεύθερη είσοδο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου και θα μπορεί το κοινό να την επισκέπτεται από 8.00 έως 14.00 και 17.00-21.00 καθημερινά εκτός αργιών.
Κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν τη γιορτή απηύθυναν ο Πρόεδρος της «Φάρις» και οι καλλιτεχνικοί διευθυντές των σχολών ενώ ευχαρίστησαν τους γονείς, που εμπιστεύονται τις σχολές για την καλλιτεχνική παιδεία των παιδιών τους.

synentefxi-typou.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech