Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Δήμαρχος στο γήπεδο της Θουρίας

Επίσκεψη στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας της Θουρίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Παναγιώτης Νίκας, με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο. Κατά την επίσκεψη αυτή συζητήθηκαν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για να είναι το γήπεδο έτοιμο, ενόψει της νέας περιόδου (Οκτώβριος 2015) να φιλοξενήσει τον Αθλητικό Σύλλογο «Πανθουριακό», ο οποίος από φέτος θα παίζει στην Α' Τοπική Κατηγορία Μεσσηνίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 64 x 90 μέτρων και συνολικού εμβαδού 7.280 τετρ. μέτρων, συμπεριλαμβανομένου και βοηθητικού χώρου για προπόνηση, συνολικού εμβαδού 2.640 τετρ. μέτρων που κατασκεύασε ο δήμος. Οι εργασίες, οι οποίες απαιτούνται, πλέον, είναι η κατασκευή εξέδρας και αποδυτηρίων για την εξυπηρέτηση των αθλητών και του φίλαθλου κοινού και η διεύρυνση και βελτίωση του δρόμου που οδηγεί προς το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο.
Σημειώνεται ότι η ανωτέρω έκταση (12.5 στρεμμάτων) στη θέση Παναγίτσα, έχει παραχωρηθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ύστερα από εισήγηση του Μητροπολίτη μας.

gipedo_thourias_1.JPGgipedo_thourias_2.JPGgipedo_thourias_3.JPGgipedo_thourias_4.JPGgipedo_thourias_5.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech