Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Από 2 έως 5 Αυγούστου 2018 η 7η έκθεση «Άρτος - Οίνος – Έλαιον»

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει φέτος για 7η χρονιά την παμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

Η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν βραδιές αφιερωμένες στα τοπικά μας προϊόντα, τις διατροφικές συνήθειες, τον κύκλο της σοδειάς και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα,
παράσταση Καραγκιόζη κ.α., που συνεισφέρουν στην ελκυστικότητα της έκθεσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής της.
Η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» θα διεξαχθεί φέτος κατά το διάστημα κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, από τις 2 Αυγούστου 2018 μέχρι τις 5 του μήνα, δηλαδή από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, συμβάλλοντας στην προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών και λοιπών προϊόντων του τόπου μας και στους χιλιάδες επισκέπτες, που θα βρεθούν την περίοδο εκείνη στην Καλαμάτα και την περιοχή της. Τα εγκαίνιά της θα γίνουν την Παρασκευή 3 του μήνα και ώρα 20.00.
Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 7η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο. Πληροφορίες μπορούν να λάβουν από την εταιρεία Ανέλιξη, που προετοιμάζει την έκθεση για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας:

Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210 62151, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλοποίμενος 12, Πάτρα, τηλ. 2610 625141, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech