Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Στην υπ' αριθμ. 19/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

1. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
2. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση αυτοκινήτων και μηχανημάτων». Εγκρίθηκαν και ανακηρύχθηκαν προσωρινοί μειοδότες με βάση το χαμηλότερο προσφερθέν μίσθωμα ανά είδος αυτοκινήτου και οχήματος.
3. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού πίστας skateboard». Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία ΚΟΜΠΑΝ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. έναντι 29.700 ευρώ με το ΦΠΑ, επί προϋπολογισμού μελέτης 30.000 ευρώ. Η πίστα δημιουργείται στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, στη βορειοανατολική του πλευρά.

bash skateboard 3 Medium

4. Επί της ένστασης κατά της υπ' αριθμ. 107/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικής με τον ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό για την «Προμήθεια οργάνων και απαραίτητου εξοπλισμού για την πιστοποίηση παιδότοπων Δήμου Καλαμάτας». Η ένσταση απορρίφθηκε και η διαδικασία του διαγωνισμού συνεχίζεται.

17paidikes

5. Επί της ένστασης και των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια αναλωσίμων Η/Υ, εκτυπωτών και φωτοαντιγραφικών έτους 2016 για το Δήμο Καλαμάτας». Η ένσταση έγινε δεκτή και ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους.
6. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την υπηρεσία «Επεξεργασία αστικών σύμμεικτων απορριμμάτων Δήμου Καλαμάτας με κινητό σύστημα διαχωρισμού – κομποστοποίηση οργανικού κλάσματος – αξιοποίηση ανακυκλώσιμων». Εγκρίθηκε, με σκοπό να πραγματοποιηθεί επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς, μετά από συνδυασμό αξιολόγησης της τεχνικής και της οικονομικής προσφοράς, καθώς ο συμμετέχων θα πρέπει να αποδείξει και την τεχνική επάρκεια και αξιοπιστία του, κάτι που θα αξιολογηθεί με αντικειμενικό τρόπο (συντελεστής βαρύτητας τεχνικής προσφοράς 60% και εκείνος της οικονομικής προσφοράς 40%). Ο διαγωνισμός είναι προϋπολογισμού 3.306.240,00 € με ΦΠΑ και 4.959.360 ευρώ με το ΦΠΑ και με το δικαίωμα προαίρεσης.

d

7. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ψυχαγωγικού εποπτικού υλικού για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας». Εγκρίθηκαν.
8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοιχτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δύο ακινήτων του Τουριστικού Ταϋγέτου της Τοπικής Κοινότητας Αλαγονίας. Εγκρίθηκαν.

touristiko taugetou

 9. Σχετικά με την εκμίσθωση ακινήτου του κληροδοτήματος «Γρηγ. Αλεξανδρόπουλου» επί της οδού Αγ. Γεωργίου 11. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση.
10. Επί αιτήματος υποτρόφου κληροδοτήματος «Λυκ. Σκιά» για συνέχιση της υποτροφίας. Διαβιβάσθηκε προς εξέταση στην αρμόδια επιτροπή επιλογής υποτρόφων.
11. Σύσταση παγίας προκαταβολής έτους 2016 Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε για τις Τοπικές Κοινότητες Καρβελίου, Άριος, Λαδά, Αρτεμισίας, Άμμου και Σταματινού.
12. Έγκριση ή μη άσκησης αίτησης ανάκλησης κατά της υπ' αριθμ. 58/2016 Πράξης του Στ΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εγκρίθηκε η υποβολή αίτησης ανάκλησης.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech