Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κατάργηση καταυλισμού Αγίας Τριάδος – Πολυκλαδικού

Είναι έτοιμος από την Πολεοδομία ο φάκελος με τις 64 εκθέσεις αυθαιρέτων τα οποία έχουν ανεγερθεί από αθιγγάνους στην περιοχή Αγίας Τριάδος – Πολυκλαδικού, σε γη που δεν τους ανήκει. Η προθεσμία (17 Οκτωβρίου) υποβολής ενστάσεων στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων έχει παρέλθει και ουδεμία ένσταση υποβλήθηκε.

Το φάκελο έστειλε σήμερα ο Δήμαρχος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την κατεδάφιση των 64 αυθαιρέτων.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με ευρεία πλειοψηφία, αποφάσισε να προτείνει τη μεταστέγαση των αθιγγάνων από τον παράνομο καταυλισμό της Αγίας Τριάδος και του Πολυκλαδικού στον αδειοδοτημένο για το σκοπό αυτό χώρο της Μπιρμπίτας.

Επισημαίνεται ότι τα 64 αυθαίρετα / παράγκες έχουν κατασκευασθεί σε δημοτικούς δρόμους, πρανή δρόμων και ιδιωτικά οικόπεδα.

Παρατίθεται εδώ το έγγραφο του Δημάρχου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που κοινοποιείται σε πλήθος παραληπτών με πρώτο το Γραφείο του Πρωθυπουργού, σχετικά με την κατεδάφιση των προαναφερθεισών αυθαιρέτων κατασκευών.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech