Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Διασφάλιση καλής λειτουργίας και ευταξίας των αθλητικών χώρων, με συνεργασία Δήμου και ΚοινΣΕΠ

Στις προσεχείς ημέρες θα αναλάβουν υπηρεσία στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους της Καλαμάτας 9 μέλη σχετικής Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, με την οποία ο Δήμος θα συμπράξει για την ομαλή λειτουργία των χώρων άθλησης και τη διατήρηση της ευταξίας σ’ αυτούς. Η συνεργασία Δήμου και ΚοινΣΕΠ θα υλοποιηθεί σε εκτέλεση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με την υπογραφή σχετικής σύμβασης.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη της ΚοινΣΕΠ αυτής, παρουσία του Προέδρου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, Γιάννη Αδαμόπουλου. Ο Π. Νίκας είχε γόνιμο διάλογο με τα μέλη της ΚοινΣΕΠ, που θα αναλάβουν υπηρεσία στο φυσικό τους αντικείμενο, δεδομένου ότι κατά συντριπτική πλειονότητα είναι γυμναστές, τόνισε δε ότι θα λειτουργούν ως υπάλληλοι του Δήμου, με σκοπό την προστασία των αθλητικών χώρων και την εύρυθμη λειτουργία τους. Το ανά μήνα κόστος για το Δήμο ανέρχεται σε 4.600 ευρώ.

Τα μέλη της ΚοινΣΕΠ θα επιτηρούν το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, στο ανοιχτό και το κλειστό του πεδίο, το γήπεδο της Τέντας, το Κολυμβητήριο, τα γήπεδα Μπαχράμη και Λουκαρέα, τα γήπεδα δίπλα στο Νέδοντα και εκείνα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, όπως και τα γήπεδα τένις. Στις εγκαταστάσεις θα αναρτηθούν πίνακες όπου θα αναφέρεται ποιος είναι ο αρμόδιος επιτηρητής το πρωί και ποιος το απόγευμα, ενώ όλα τα μέλη της ΚοινΣΕΠ θα φέρουν καρτελάκι με τα στοιχεία τους και το έμβλημα του Δήμου. Ο Δήμαρχος ανέφερε, ακόμη, ότι θα κληθούν ανά χώρο και οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων, προς τους οποίους θα ανακοινωθεί ότι θα υπάρχει υπεύθυνος από πλευράς Δήμου και ποιος θα είναι. Σκοπός είναι η συνεργασία Δήμου και σωματείων, για την καλή λειτουργία και την ευταξία στους χώρους άθλησης, με τη βοήθεια των μελών της ΚοινΣΕΠ.

kinsep.JPGkinsep_1.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech