Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski στην Καλαμάτα

Από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου 2014, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και με την υποστήριξή του. Πρόκειται για σπουδαίο διεθνές αθλητικό γεγονός, με μεγάλη απήχηση, ενώ η διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος jet ski στην αρχή της τουριστικής περιόδου, θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών στην Καλαμάτα και την περιοχή της.

Για την καλή προετοιμασία και την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού, έγινε σήμερα σύσκεψη σε αίθουσα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Δημάρχου. Ο Δήμος Καλαμάτας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα παράσχει την αναγκαία συνδρομή, παραχωρώντας τους χώρους που είναι απαραίτητοι (για παράδειγμα, κεντρικός προβλήτας λιμένος Καλαμάτας) και συμβάλλοντας με υλικά, μέσα και προσωπικό.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Jet Sport, αναμένεται να μετάσχουν 50 αθλητές από 35 χώρες.

Επισημαίνεται ότι έχει εξασφαλισθεί η τηλεοπτική προβολή αυτής της θεαματικής αθλητικής διοργάνωσης σε 20 ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Μάλιστα, θα υπάρξει και τηλεοπτική κάλυψη από εξειδικευμένο συνεργείο, που θα επιβαίνει σε ελικόπτερο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα καλύψουν επίσης, προβάλλοντας την Καλαμάτα και την περιοχή της, έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, εξειδικευμένα στο άθλημα του jet ski.

jet-ski.jpgjet-ski_1.jpgjet-ski_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech