Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κάλαντα στο Δήμαρχο από χορωδία του 9ου Συντάγματος Πεζικού και της 120 ΠΕΑ

Χορωδία αποτελούμενη από οπλίτες του 9ου Συντάγματος Πεζικού και σμηνίτες της 120 ΠΕΑ, έψαλε σήμερα τα κάλαντα και τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Δήμαρχο, στις 10.00 το πρωί.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους στρατεύσιμους χρόνια πολλά, καλό υπόλοιπο θητείας και να είναι καλοί πολίτες όταν απολυθούν από τις τάξεις του στρατεύματος. Τους συνεχάρη, δε, για την καλή μουσική απόδοσή τους, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Οδυσσέα Ξηρόκωστα.
Ο Π. Νίκας τόνισε πως ο λαός μας προσβλέπει στο στρατευμένο τμήμα του και εκφράζει την καθολική αποδοχή του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, η δε παρουσία των στρατευμένων νέων γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία τους πολίτες. Επεσήμανε, ακόμη, την άριστη συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας με το 9ο Σύνταγμα – η επαναλειτουργία του οποίου ικανοποίησε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία, λόγω των ιστορικών του δεσμών με τη Μεσσηνία - και την120 ΠΕΑ, αλλά και την υποστήριξη που ο Δήμος παρέχει στις τοπικές μονάδες.
 
kalanda_stratos_aeroporia_1.JPGkalanda_stratos_aeroporia_2.JPGkalanda_stratos_aeroporia_3.JPGkalanda_stratos_aeroporia_4.JPG
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech