Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πολύς κόσμος επισκέφθηκε την Καλαμάτα

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε στην Καλαμάτα κατά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, του καιρού συνεργούντος δεδομένου ότι η θερμοκρασία και η ηλιοφάνεια επέτρεπαν ακόμη και το μπάνιο στη θάλασσα. Η κίνηση προς την Καλαμάτα και εν γένει τη Μεσσηνία ήταν αυξημένη, όπως προέκυψε από τα στοιχεία διελεύσεων της κοινοπραξίας "Μορέας" που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου, αλλά και από την αυξημένη επιβατική κίνηση μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, κυρίως από την Αθήνα.

 Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία του "Μορέα" καταγράφεται σημαντική αύξηση μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα προς και από τη Μεσσηνία, κάτι που σημαίνει ότι η περιοχή μας μετατρέπεται σε εκδρομικό προορισμό για όλο και περισσότερους περιηγητές.

Η αύξηση της επισκεψιμότητας ιδιαίτερα στην Καλαμάτα γίνεται εύκολα αντιληπτή. Το ζήτημα που τίθεται, επομένως, είναι η εξυπηρέτηση των επισκεπτών, δεδομένου ότι καθίσταται άμεση η ανάγκη δημιουργίας ξενοδοχειακών μονάδων για να υπάρχει δυνατότητα ανταπόκρισης στο τουριστικό ρεύμα που διαμορφώνεται.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech