Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Επιδιόρθωση αναμεταδοτών τηλεοράσεως στον Ταΰγετο

Η κάλυψη με τηλεοπτικό σήμα των χωριών του Ταϋγέτου εξετάσθηκε σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Σάκη Ηλιόπουλου, προέδρων Τοπικών Συμβουλίων από χωριά του Ταϋγέτου και του τεχνικού που έχει αναλάβει την επισκευή των τηλεοπτικών αναμεταδοτών στο βουνό αυτό.

Οι συγκεκριμένοι αναμεταδότες, ο ένας στη Νέδουσα και ο έτερος στην Αρτεμισία, είχαν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή από κεραυνούς. Αυτή τη στιγμή, οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί κατά το ήμισυ και γίνεται αναμετάδοση ορισμένων τηλεοπτικών δικτύων. Η ολοκληρωτική αποκατάσταση θα επέλθει περί τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως, αν και η περιοχή είναι εκτός ψηφιακού σήματος, για λόγους τεχνικούς που σχετίζονται με αντακλάσεις μεγάλη μερίδα κατοίκων στις Πηγές, την Αλαγονία, το Λαδά και το Καρβέλι βλέπει με τη βοήθεια αποκωδικοποιητών ορισμένα κανάλια που εντάσσονται στην ψηφιακή εκπομπή.

Στη σημερινή σύσκεψη, εξετάσθηκε η δυνατότητα διεύρυνσης της εκπομπής του αναμεταδότη Νέδουσας, ώστε να συμπεριλάβει και άλλα κανάλια πέραν όσων μέχρι τώρα μεταδίδονται, μέσω δωρεάς τεχνικού εξοπλισμού από κατοίκους της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας προβαίνει σε επίλυση προβλήματος που δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, παρεμβαίνοντας προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου, όπως έκανε με τη χορήγηση και διασύνδεση υπολογιστών στα περιφερειακά ιατρεία για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

suskepsi.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech