Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το 2013 έκλεισε με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό γεγονός για τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας. Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, μαθήτριες της Σχολής Χορού της ΚΕ «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, με πρωτοβουλία της νέας Διευθύντριας Κατερίνας Κασιούμη, αλλά και της Συμβούλου της Σχολής Βίκυς Μαραγκοπούλου, οργάνωσε μετάβαση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για την παρακολούθηση παράστασης με τη διακεκριμένη Sylvie Guillem, ένα ζωντανό θρύλο του κλασικού και σύγχρονου χορού.  

Η Sylvie Guillem μαζί με τον εξαιρετικό χορευτή Massimo Murru (της Σκάλας του Μιλάνου) και το περίφημο TokyoBallet, παρουσίασαν σε μια καταπληκτική παράσταση τα έργα «Μαργαρίτα και Αρμάνδος» και «Etudes». Στο δεύτερο έργο, τους ερμηνευτές συνόδεψε στο πιάνο ο εκπληκτικός Davide Cabassi.

Την παράσταση παρακολούθησαν 54 μαθήτριες μαζί με τους γονείς τους, τη δασκάλα τους Σταυρούλα Γκόνου και τη Διεύθυνση της Σχολής. Ακόμα, τις μαθήτριες συνόδευσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αλέξανδρος Μπουφέας και τα μέλη Βασίλης Μπαζάνης και Θεόδωρος Πουλακίδας. Ο Σύλλογος Γονέων βοήθησε στην οργάνωση αυτής της επίσκεψης.

Μετά την παράσταση, η Sylvie Guillem φωτογραφήθηκε με τις μαθήτριες και υπέγραψε αυτόγραφα, ενθουσιάζοντάς τες.

sxoli_xorou.jpg

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech