Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Υπεγράφη συμφωνητικό για τη διαμόρφωση στο Μαγκλαραίϊκο στα Αρφαρά

Συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου (Μαγκλαραίϊκο) στα Αρφαρά» υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου. Υπενθυμίζεται ότι ανάδοχος έχει αναδειχθεί η εταιρεία Π. Σκριβάνος – Π. Γρουσουζάκος ΟΕ, με διακριτικό τίτλο Εργοδομή, που προσέφερε έκπτωση 5% επί προϋπολογισμού μελέτης 45.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η προθεσμία που έχει στη διάθεσή της για την περαίωση του έργου είναι 75 ημέρες.

Στο χώρο θα εξυπηρετηθούν κυρίως χρήσεις καθιστικού και αναψυχής. Το πράσινο θα ενισχυθεί με νέες φυτεύσεις δένδρων (πλατάνια) και θάμνων. Στο χώρο υπάρχει πηγάδι, επενδεδυμένο με πέτρα, από το οποίο κάθε νέα κατασκευή θα απέχει τουλάχιστον 1,20 μέτρα.

Το χώρο, σύμφωνα με τη μελέτη, θα διατρέχει από ανατολή προς δύση διάδρομος πλάτους 2 μέτρων περίπου, παράλληλα με τον τοίχο αντιστήριξης, σε απόσταση από αυτόν 3 – 3,5 μέτρων. Μεταξύ του διαδρόμου και του τοίχου θα διαμορφωθεί χώρος πρασίνου με ήδη φυτεμένα δέντρα και θα συμπληρωθεί με αρωματικά και άλλα τοπικά φυτά, που θα τοποθετηθούν κοντά στα κιγκλιδώματα του τοίχου αντιστήριξης. Το χώμα θα καλυφθεί με χλοοτάπητα. Στο κέντρο θα διαμορφωθεί καθιστικό, τμήμα ημικυκλίου με ύψος 0,40 μ., που θα περιβάλλεται από παρτέρι καθαρού πλάτους 1 μ., το οποίο θα ορίζεται από κράσπεδο σκυροδέματος.

Στο δάπεδο θα κατασκευασθεί υπαίθριο σκάκι, συνεπίπεδο με τον περιβάλλοντα χώρο. Θα κατασκευασθούν, επίσης, τα αναγκαία δίκτυα.

magklareikia-symbasi.JPGMaglareiko_2_Medium.JPGMaglareiko_3_Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech