Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα

Συμφωνώ

Ανακοίνωση κλήρωσης για την ανάδειξη μελών σε επιτροπές του Γραφείου Εθιμοτυπίας, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

στις .

    Tη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 9:30 π. μ. θα διεξαχθεί κλήρωση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου  για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών, για την συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης προμηθειών (απ’ ευθείας αναθέσεων) σύμφωνα με την Υ.Α. 11389/93 καθώς και παραλαβής αυτών για περιπτώσεις που αφορούν σε είδη δώρων, ζαχαροπλαστικής, ανθοπωλείου, παραδοσιακών προϊόντων, κλπ. Ο πρώτος κληρωθείς από τα τακτικά μέλη θα είναι ο Πρόεδρος της τακτικής επιτροπής και ο πρώτος κληρωθείς από τα αναπληρωματικά μέλη θα είναι ο Πρόεδρος της αναπληρωματικής επιτροπής αντίστοιχα.
Τέλος Θα διεξάγει κλήρωση για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών, που θα συγκροτήσουν την επιτροπή αξιολόγησης  κάθε είδους παρεχομένων υπηρεσιών  (σύμφωνα με το Π.Δ. 28/80) και την ανάδειξη δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών για την ανάδειξη της επιτροπής παραλαβής . Το τρίτο μέλος θα είναι Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος θα ορισθεί (με κλήρωση) από την Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρώτα διενεργείται η κλήρωση για τα τακτικά μέλη και μετά για τα αναπληρωματικά.
      Η ανακοίνωση να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του  Δημαρχείου (Αριστομένους 28 – 24100 Καλαμάτα) και στην ιστοσελίδα  του Δήμου Καλαμάτας.
 
Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr