Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 25 Οκτωβρίου 2016

Στην 48η/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

epeteios-maxis-kalamatas

1. Αποδοχή δωρεάς χρηματικού ποσού που προσφέρεται στο Δήμο Καλαμάτας από την Αδελφότητα των Απομάχων των Ελληνικών Εκστρατειών 1940 – 1945. Η Αδελφότητα των Απομάχων των Ελληνικών Εκστρατειών 1940 – 1945 (The Brotherhood of Veterans of the Greek Campaigns 1940 – 1945), από τη Μεγάλη Βρετανία, απέστειλε δωρεά ύψους 2.000 ευρώ προς το Δήμο Καλαμάτας, «προκειμένου να βοηθήσει την αποκατάσταση, η οποία ακολουθεί την πρόσφατη πλημμύρα στην Καλαμάτα», όπως έγραψε σε μήνυμά του μέσω e-mail ο David Sanderson εκ μέρους της Γραμματέως της Αδελφότητας Janet Parkin. Πρόκειται για την Αδελφότητα, με την οποία ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει από κοινού την τελετή μνήμης για την επέτειο της Μάχης της Καλαμάτας, το Μάιο κάθε έτους.
Η Οικονομική Επιτροπή αποδέχθηκε τη δωρεά και αποφάσισε να εκφράσει ευχαριστίες προς τους Βρετανούς φίλους της Καλαμάτας για την ευγενική χειρονομία τους.
Η δωρεά θα αξιοποιηθεί για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων αποκατάστασης, σε παιδικές χαρές περιοχών που επλήγησαν ιδιαίτερα από την πλημμύρα (Λακωνικής και Αύρας και περιοχή Τσίρμπα).
2. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

nea-eisodos

3. Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια φυτικού υλικού» και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού. Εγκρίθηκαν η μελέτη προϋπολογισμού 10.441,20 € με το ΦΠΑ και οι όροι διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φυτικού υλικού, με σκοπό τη φύτευση – συμπλήρωση δενδροστοιχίας στη νησίδα της Νέας Εισόδου, από την Αρτέμιδος μέχρι τα φανάρια της Διασποράς. Θα φυτευθούν 140 δένδρα γρεβιλλέας, ανάμεσα στους φοίνικες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

4. Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια γάλακτος για τους εργαζόμενους στο Δήμο Καλαμάτας και στα Νομικά του Πρόσωπα για το έτος 2017» και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού. Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 59.936,80 € πλέον ΦΠΑ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

dekatiano

5. Έγκριση συμπληρωματικής σύμβασης για την «Προμήθεια σάντουιτς». Εγκρίθηκε η συμπληρωματική σύμβαση με την εταιρεία «Αρτοβιομηχανία ¨Η Μάνη¨ Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», μέχρι 31-12-2016 και μέχρι του ποσού των 14.911,00 € με το ΦΠΑ, για την προμήθεια περίπου 500 τεμαχίων σάντουϊτς ημερησίως, με σκοπό την παροχή δεκατιανού σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, μέλη οικονομικώς αδυνάτων οικογενειών. Σημειώνεται ότι μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης μειοδότη για το έτος 2017.
6. Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.
7. Συγκρότηση επιτροπών. Εγκρίθηκε.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ 8 ΜΑΘΗΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΚΡΕΤΣΑ

ypotrofies-gkretsa

8. Χορήγηση υποτροφιών, για το σχολικό έτος 2016 – 2017, από το κληροδότημα «Ανδρέα Γκρέτσα». Εγκρίθηκε η χορήγηση 8 υποτροφιών για το σχολικό έτος 2016 – 2017, ύψους 500 ευρώ ετησίως ανά μαθητή, τις οποίες θα λάβουν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες που διαμένουν στην Τοπική Κοινότητα Αλωνίων:
Α) Κατσμόλι Άγγελος
Β) Κατσμόλι Γεώργιος
Γ) Λεμπέσης Ξενοφών
Δ) Μακρυγιάννης Εφραίμ
Ε) Ξελυσσακτή Ελένη
Στ) Παπαδημητροπούλου Ηλιάννα
Ζ) Παπαδημητροπούλου Πηνελόπη
Η) Νικολιτσέας Βασίλειος.
9. Καλή εκτέλεση εργασίας και αμοιβή ενεργειακού επιθεωρητή για έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης ακινήτου του κληροδοτήματος «Λυκούργου Σκιά». Εγκρίθηκε.
10. Καλή εκτέλεση εργασίας και αμοιβή ενεργειακού επιθεωρητή για έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης ακινήτων του κληροδοτήματος «Γρηγορίου Αλεξανδροπούλου».
11. Απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για τις μετακινήσεις οχήματος εκτός Νομού Μεσσηνίας (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε.
12. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών μετακίνησης οχήματος εκτός Νομού Μεσσηνίας. Εγκρίθηκε.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech