Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την εργασία "Δαπάνες διαχείρησης αδέσποτων ζώων"

Πρόσκληση για κατάθεση οικονομικής προσφοράς

Έχοντας υπόψη :

  1. Τις ανάγκες της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών
  2. Την 22/2016 μελέτη της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών

Σύμφωνα με τα παραπάνω:

Προσκαλούμε:

Τους ενδιαφερομένους για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την εργασία : Δαπάνες διαχείρισης αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την υπ΄αριθμ 22 μελέτη της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών

  1. Η οικονομική προσφορά θα κατατεθεί στα γραφεία της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών την Πέμπτη 3/11/2016 και ώρα 9:00πμ. στο γραφείο του  Δ/ντη Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Αθηνών 99.
  2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από την Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στον κ. Χρυσανθακόπουλο Κων/νο τεχνολόγο γεωπόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ 27213 60847.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α/Κτηνίατροι β/Φιλοζωικά σωματεία

Έντυπο προσφοράς : Το έντυπο οικονομικής προσφοράς θα συμπληρωθεί αριθμητικώς και ολογράφως και θα τοποθετηθεί σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος της παροχής εργασίας και τα στοιχεία του ενδιαφερομένου. Σε άλλο φάκελο οι ενδιαφερόμενοι θα τοποθετήσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά με ποινή αποκλεισμού:

1. Οι κτηνίατροι : φωτοτυπία τίτλου σπουδών, υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβαν γνώση της υπ αριθμ 22 μελέτης της Δ/νσης Γεωτεχνικών υπηρεσιών και ότι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίηση των στειρώσεων, υπεύθυνη δήλωση ότι θα συνεργάζονται με τον Δήμο για τον προγραμματισμό των στειρώσεων εντός 48 ωρών από την ειδοποίηση του Δήμου για στείρωση ζώων.

2. Τα φιλοζωικά σωματεία : Καταστατικό, Σύμβαση με κτηνίατρο/τρους για τη διενέργεια των στειρώσεων, Υπεύθυνη δήλωση κτηνιάτρου ότι έλαβαν γνώση της υπ αριθμ 22 μελέτης της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και ότι διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκτέλεση των εργασιών που περιγράφονται, Υπεύθυνη δήλωση κτηνιάτρου ότι θα συνεργάζεται με τον Δήμο για τον προγραμματισμό των στειρώσεων εντός 48 ωρών από την ειδοποίηση του Δήμου για στείρωση ζώων.

Τη μελέτη μπορείτε να δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech