Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Απίστευτος κόσμος, αστείρευτο κέφι στο 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το κέντρο της Καλαμάτας, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2017, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη παρέλαση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 14.30, με επικεφαλής την Πριγκίπισσα Ιζαμπώ και σε αυτήν συμμετείχαν ομάδα ντυμένη με ενδυμασίες που παραπέμπουν στο βενετσιάνικο καρναβάλι, ο «Δράκος» της Πειραματικής Σκηνής, καρναβαλιστές από τα παραδοσιακά αγροτικά καρναβάλια της Μεσσηνίας, καθώς και 31 group του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

epilogi1e Medium

Με πολύχρωμες και εντυπωσιακές ενδυμασίες, πολλές από τις οποίες ευφάνταστες και πρωτότυπες, σφυρίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας, οι καρναβαλιστές διήνυσαν την απόσταση από τον αύλειο χώρο της Υπαπαντής, μέσω της Αριστομένους, μέχρι την Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου.

epilogi23 Medium

Το κοινό, προερχόμενο όχι μόνο από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, αλλά και από περιοχές της Πελοποννήσου και από την Αθήνα ακόμα, χειροκρότησε θερμά τους καρναβαλιστές, τους οποίους υποδέχθηκε στην Πλατεία ο Χρήστος Φερεντίνος.

epilogi28 Medium

Ο Δήμαρχος κήρυξε τη λήξη του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, συγχαίροντας τους πρωτοστάτες της εκδήλωσης, τους πολλές εκατοντάδες καρναβαλιστές και όλους όσοι δούλεψαν για την επιτυχία του Καρναβαλιού.

epilogi34 Medium

Ακολούθησε συναυλία με το Μύρωνα Στρατή, τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Ήβη Αδάμου, που ενθουσίασαν το κοινό, το οποίο παραδόθηκε στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι νωρίς το βράδυ.

 

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ELITE

PARTY-8 Medium

Πολύ πετυχημένο ήταν και το πάρτι του Καρναβαλιού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο του Elite. Το κοινό, μεταμφιεσμένο ή μη, κατέκλυσε το χώρο. Τη βραδιά άνοιξε η Πριγκίπισσα Ιζαμπώ με ένα χορευτικό και ακολούθησε διασκέδαση μέχρι πρωΐας.

PARTY-13 Medium

Σημειώνεται ότι με μέρος των εσόδων του πάρτυ θα ενισχυθεί το Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech