Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης το χειμώνα

Προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες δράσεις για την έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος της αιθαλομίχλης, ενόψει της χειμερινής περιόδου, αλλά και να υπάρξει αμεσότερος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων κεντρικών υπηρεσιών, συνεδρίασε για πρώτη φορά η Συντονιστική Διϋπουργική Ομάδα υπό τον Υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη.

Για στοίχημα που πρέπει και μπορεί να κερδηθεί εφόσον ευοδωθούν οι συνέργειες μεταξύ των συναρμόδιων Υπουργείων, μίλησε η Γενική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία έχει αναλάβει το γενικό συντονισμό της προσπάθειας.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης της Συντονιστικής Διϋπουργικής Ομάδας τέθηκαν:

1. H εντατικοποίηση και o συντονισμός στοχευμένων ελέγχων της αγοράς βιοκαυσίμων και των αντίστοιχων συσκευών θέρμανσης, σε όλα τα στάδια (παραγωγή, εισαγωγή, εμπορία) από τους αρμόδιους φορείς ελέγχου

2. Η έκδοση Αγορανομικής Διάταξης σχετικά με τις υποχρεωτικές ενδείξεις των συσκευασιών καυσίμων στερεής βιομάζας (ετικέτα)

3. Η έκδοση πορίσματος από την ήδη υπάρχουσα επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή & Βιομηχανίας, για την αποφυγή προώθησης μη ποιοτικών συστημάτων θέρμανσης στην αγορά.

Σχετικό δελτίο Τύπου μπορείτε να δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech