Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κάλαντα στο Δήμαρχο για την Πρωτοχρονιά

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, αλλά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιάνισε στο Δήμαρχο σήμερα η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, που έφθασε στο Δημαρχείο στις 11.15, παίζοντας μουσική στη διαδρομή από την έδρα της στην οδό Υπαπαντής μέχρι το διοικητικό κέντρο του Δήμου.

Filarmoniki Filarmoniki 1

Μπροστά στο Δημαρχείο συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος για ν’ ακούσει τη Φιλαρμονική κι ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το μαέστρο και τους μουσικούς, αλλά και τον Πρόεδρο και το ΔΣ, για την απόδοση και τις επιτυχίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, που την έχουν κατατάξει ως μία από τις καλύτερες της Ελλάδος.

Filarmoniki 8 Filarmoniki 11

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πολλές φορές οι μουσικοί της Φιλαρμονικής παίζουν δωρεάν, για την πόλη και το λαό της Καλαμάτας, συμμετέχουν δε σε πάμπολλες εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια του Δήμου. Ο Π. Νίκας έδωσε και πήρε ευχές από τους μουσικούς για ό,τι καλύτερο για το 2014.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

Τα κάλαντα, αλλά και τραγούδια αυτής της εορταστικής περιόδου, έψαλαν στο Δήμαρχο η χορωδία του 9ου Συντάγματος Πεζικού, που εδρεύει στο στρατόπεδο Παπαφλέσσα της Καλαμάτας και η Δημοτική Χορωδία Καλαμάτας, αμφότερες υπό τη διεύθυνση του τενόρου Οδυσσέα Ξηρόκωστα.

stratos stratos 1

dimotiki-xorwdia paidia

kalanta kalanta 3

Επίσης, πολλά παιδιά ήρθαν στο γραφείο του Δημάρχου, για να πουν τα κάλαντα και να λάβουν ένα κέρασμα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech