Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνάντηση με επαγγελματίες της οδού Αναγνωσταρά

Συνάντηση με περί τους 30 επαγγελματίες της οδού Αναγνωσταρά είχε χθες βράδυ ο Δήμαρχος. Οι επαγγελματίες εξέθεσαν τα προβλήματα που δεν βοηθούν στην εμπορική κίνηση όσον αφορά στις επιχειρήσεις του συγκεκριμένου δρόμου, τα οποία είναι: στενά πεζοδρόμια, αδυναμία στάθμευσης, ελλιπής φωτισμός, εγκαταλελειμμένα διατηρητέα κ.ά.

Απαντώντας, ο Δήμαρχος τόνισε πως αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή η ανάπλαση των οδών Κολοκοτρώνη, Αναγνωσταρά, Πολυχάρους και Γεωργούλη. Για το σκοπό αυτό, είναι αναγκαία η συνεργασία και οι προτάσεις των κατοίκων και των επαγγελματιών αυτών των οδών.

Ο Π. Νίκας παρότρυνε τους επαγγελματίες της οδού Αναγνωσταρά να συζητήσουν μεταξύ τους και στη συνέχεια με αρμόδιο αρχιτέκτονα του Δήμου, για τα στοιχεία της ανάπλασης. Η πρόταση, φυσικά, θα είναι η κατασκευή διευρυμένων πεζοδρομίων, η απελευθέρωση των πεζοδρομίων, η δυνατότητα στάθμευσης μόνο σε συγκεκριμένους χώρους, ο κατάλληλος φωτισμός κ.λπ. Το έργο αυτό θα ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.

epaggelmaties-anagnwstara.JPGepaggelmaties-anagnwstara_1.JPGepaggelmaties-anagnwstara_2.JPGepaggelmaties-anagnwstara_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech