Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ψυχοτεχνικές και υγειονομικές εξετάσεις για πρώην δημοτικούς αστυνομικούς

Από την Ελληνική Αστυνομία κοινοποιήθηκε το πρόγραμμα ψυχοτεχνικών δοκιμασιών και υγειονομικών εξετάσεων, όσον αφορά στους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που είναι υποψήφιοι για ένταξη στην ΕΛ.ΑΣ. Το σχετικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Η ψυχοτεχνική δοκιμασία ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου και ακολουθούν οι υγειονομικές εξετάσεις. Για τους υποψήφιους από τη Μεσσηνία έχει προσδιορισθεί η Παρασκευή 21-02-2014, ως ημέρα των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών.

Τονίζεται πως οι υποψήφιοι για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, παραπέμπονται όλοι μηδενός εξαιρουμένου σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και υγειονομικές εξετάσεις, ενώπιον των αρμοδίων Επιτροπών, προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα - καταλληλότητά τους από υγειονομικής πλευράς.

Υποψήφιοι που δεν θα παρουσιασθούν ή θα διακόψουν σε οποιοδήποτε στάδιο των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών και των υγειονομικών εξετάσεων, θεωρούνται μη ικανοί για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία. Οι υποψήφιοι που θα αποτύχουν στις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, δεν συνεχίζουν στις υγειονομικές εξετάσεις και θεωρούνται επίσης μη ικανοί για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech