Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Καρδιολόγος στο Δημοτικό Ιατρείο

Σύμβαση υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος, με αντισυμβαλλόμενο ιατρό καρδιολόγο, με εξειδίκευση σε εφαρμογές τηλεϊατρικής / καρδιολογίας, όσον αφορά στο έργο «Πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων και προαγωγής της υγείας των πολιτών με αξιοποίηση εφαρμογών τηλεϊατρικής». Η δράση αυτή έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού».

Ο ειδικός ιατρός αναλαμβάνει το έργο του επιστημονικού συμβούλου εφαρμογών τηλεϊατρικής / τηλεκαρδιολογίας και συγκεκριμένα το εξής έργο:

Δράση 1- σχεδιασμός προγράμματος επιστημονικού πρωτοκόλλου παρέμβασης, βάσης δεδομένων, διαγνωστικών και θεραπευτικών αλγορίθμων, εκθέσεων αποτελεσμάτων:

1. Σχεδιασμός προγράμματος καρδιαγγειακής πρόληψης και προαγωγής της υγείας με αποδέκτες δημότες του Δήμου Καλαμάτας

2. Σχεδιασμός επιστημονικού πρωτοκόλλου για τη διαστρωμάτωση του καρδιαγγειακού κινδύνου των εξεταζομένων με την αξιοποίηση εφαρμογών τηλεϊατρικής

3. Σχεδιασμός βάσης δεδομένων για την εισαγωγή των παραμέτρων που θα ερωτηθούν ή θα μετρηθούν

4. Σχεδιασμός θεραπευτικών αλγορίθμων για την παροχή υγιεινοδιαιτητικών συμβουλών με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε εξεταζομένου

5. Σχεδιασμός ατομικών εκθέσεων αποτελεσμάτων και υγιεινοδιαιτητικών οδηγιών

Δράση 1- υλοποίηση: συντονισμός και επιστημονική εποπτεία

1. Επιστημονική εποπτεία και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος

2. Έλεγχος αποτελεσμάτων ασθενών όποτε ζητηθεί από το συντονιστή ιατρό και συμβουλευτική υποστήριξη στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τον ασθενή

3. Έλεγχος ηλεκτροκαρδιογραφήματος όποτε ζητηθεί από το συντονιστή ιατρό και συμβουλευτική υποστήριξη στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τον ασθενή.

Η σύμβαση έχει διάρκεια 12 μηνών και η αμοιβή ανέρχεται σε 24.000 ευρώ με το ΦΠΑ και όλες τις νόμιμες κρατήσεις. Σημειώνεται ότι επίκειται η υπογραφή συμβάσεων για το έργο τηλεϊατρικής με έναν ακόμη καρδιολόγο και δύο νοσηλευτές.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech