Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πρωτότυπα και δύσκολα τα θέματα σακούλας!

Χθες, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, βαθμολογήθηκαν οι απαντήσεις στα 15 θέματα σακούλας για το παιχνίδι «Τα μυστικά της πριγκίπισσας Ιζαμπώ», στο πλαίσιο του 2ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Τα πληρώματα, στις 19.30, αφού ολοκλήρωσαν το 5ο quiz, με το οποίο περιηγήθηκαν σε διάφορα σημεία της Παραλίας και κατέληξαν στο Δημοτικό Στάδιο, συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, όπου παρέδωσαν τις σακούλες προς βαθμολόγηση. Στη συνέχεια, τους γνωστοποιήθηκαν οι σωστές απαντήσεις των θεμάτων σακούλας. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι ακόλουθες:

  • Το κτήριο της φωτογραφίας του 1953 ήταν το βενζινάδικο δίπλα στο ξενοδοχείο REXκαι μόνο 2 πληρώματα κατάφεραν να το βρουν
  • Η προσωπογραφία ήταν του Σπυρίδωνα Αλεξανδράκη και βρισκόταν μεταξύ 1ου και 2ου ορόφου του Αλεξανδράκειου Γηροκομείου Καλαμάτας
  • Το φύλλο της πρώτης εφημερίδας που κυκλοφόρησε μετά τους σεισμούς της Καλαμάτας το 1986 κατάφερε να βρει και να φέρει μόνο ένα πλήρωμα
  • Φωτογραφία του Διοικητηρίου όταν ήταν ακόμα υπό κατασκευή κατάφεραν να βρουν 2 πληρώματα.

Οι απαντήσεις στα 15 θέματα της σακούλας αποτέλεσαν επτασφράγιστο μυστικό, που αναζητούσαν επί ημέρες οι καρναβαλιστές και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα σακούλας της Επιτροπής Εθελοντισμού ήταν η προσφορά αίματος και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Φυσικά, το θέμα αυτό – ως ζήτημα προσφοράς στο συνάνθρωπο – έμεινε εκτός βαθμολόγησης.

Νικητές των θεμάτων σακούλας:

1ο πλήρωμα: Νο 10 «Backto 60s»

2ο  πλήρωμα: Νο 6 «Minions»

thisavros

3ο  πλήρωμα: Νο 4 «Οι Σεληνιασμένοι».

parade 15

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ακολούθησε το πάρτι της Καρναβαλικής Επιτροπής σε νυχτερινό κέντρο, τα δε έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του Δημοτικού Φαρμακείου. Στο πάρτι της Καρναβαλικής Επιτροπής έλαβαν μέρος περί τα 360 άτομα, ξεκίνησε χθες στις 21.00 και κατά τη διάρκειά του επιδόθηκαν τα βραβεία για τις απαντήσεις των θεμάτων σακούλας, τα οποία είχαν φιλοτεχνήσει οι αδελφές Θλιμμένου.

Επίσης, δόθηκαν τα βραβεία φάσεων πλατείας:

  • της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου (με θέμα: «Σηκώστε τα μαλλιά» - το κτένισμα με τη μεγαλύτερη διάμετρο αντιστοιχούσε σε 2,11 μέτρα) στο πλήρωμα Νο 13 «Εκτός εποχής»

hair

  • της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου (με θέμα: «Φουσκώστε την κοιλιά», με …τεχνητή περίμετρο κοιλιάς 5 μέτρα και κάπα που ξεπερνούσε τα 235 μέτρα σε μήκος!!!) στο πλήρωμα Νο 8 «Η κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος».

Τέλος, δόθηκε το βραβείο για τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου με τίτλο «Αυτοφωτιστείτε», στο πλήρωμα Νο 10 «Backto 60s», το οποίο είχε φιλοτεχνήσει ο Παναγιώτης Λαμπρινίδης με την ομάδα καθηγητών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου.

auto-fws 1 thisavros 2

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 6ο QUIZ ΚΑΙ Η ΙΖΑΜΠΙΑΔΑ

Αύριο, Παρασκευή και ώρα 21.00, τα πληρώματα καλούνται να συμμετάσχουν - με τουλάχιστον 8 μέλη τους - στο 6ο και τελευταίο quiz των «Μυστικών της πριγκίπισσας Ιζαμπώ».

Το Σάββατο 1η Μαρτίου, στις 14.00, στην Ιζαμπιάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Καλαμάτας, θα δοθούν στα πληρώματα τα βραβεία για τα 6 quiz.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech