Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 9 Ιουλίου 2014

Κατά τη διάρκεια της σημερινής, 29ης/2014, συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

1. Επικύρωση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής. Εγκρίθηκε.

2. Αποδοχή της μεταβίβασης στο Δήμο Καλαμάτας της περιουσίας του διαλυθέντος με το από 13/9/2013 Π.Δ. Ιδρύματος με την επωνυμία «Στέγη Ευγηρίας ‘Βασίλειος & Ευδοκία Παναγιώταρου’». Αναβλήθηκε για τη συνεδρίαση της προσεχούς εβδομάδος.

panagiwtarou

3. Μείωση τέλους τέλεσης πολιτικών γάμων. Εγκρίθηκε η μείωση του τέλους τέλεσης πολιτικών γάμων από 200 σε 100 ευρώ.

4. Επί αιτημάτων υπαγωγής στη ρύθμιση του Ν. 4257/2014. Εγκρίθηκαν, ως η εισήγηση, για την εξόφληση με ευνοϊκούς όρους οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας εκ μέρους πολιτών και επιχειρήσεων.

5. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε, όπως για ποσόν ύψους 177.989,06 ευρώ, προς πληρωμή λειτουργικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων – έργων του Δήμου Καλαμάτας.

ΕΡΓΑ LEADER ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

6. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε, μεταξύ άλλων, όσον αφορά στη συμπερίληψη των εξής έργων, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα LEADER:

α. Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων στον αποστραγγιστικό χάνδακα Ρίνα Δ. Ε. Άριος, προϋπ. 70.000 ευρώ

β. Αναβάθμιση ιπποδρομίου Πλατέος, προϋπ. 128.000 ευρώ

platu

γ. Ανάπλαση δημοτικής οδού Τοπικής Κοινότητας Ασπροχώματος, από Εκκλησία Ταξιαρχών έως Νέα Είσοδο, προϋπ. 50.500 ευρώ

asproxoma

δ. Αναβάθμιση αποθηκών ΑΣΟ Θουρίας για πολιτιστική χρήση, προϋπ. 73.800 ευρώ

aso-thourias

ε. Μετατροπή του υφισταμένου κτηρίου αρχοντικού Δαγρέ στην Τ.Κ. Αριοχωρίου σε εκθετήριο που σχετίζεται με τη λαογραφική - αγροτική - πολιτιστική κληρονομιά, προϋπ. 40.000 ευρώ

dagre-arioxwri

στ. Μετατροπή κτηρίου πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού Άριος σε εκθετήριο, προϋπ. 70.000 ευρώ.

as-arios

7. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.

ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

8. Επί του πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας για τους εργαζομένους στο Δήμο Καλαμάτας για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης». Αναδείχθηκαν προσωρινοί μειοδότες, ανά ομάδα ειδών στην οποία καθένας προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, όσον αφορά σε συνολική προμήθεια ειδών προϋπολογισμού 52.129,88 ευρώ με το ΦΠΑ, οι ακόλουθοι: Αφοί Γεωργιόπουλοι ΑΒΕΕ, Χρήστος Καπράγκος και BRINXAE.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

9. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας κανονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων για τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Αθλητισμού & το Δημοτικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας». Αναδείχθηκαν προσωρινοί μειοδότες, ανά ομάδα ειδών στην οποία καθένας προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, όσον αφορά σε συνολική προμήθεια ειδών προϋπολογισμού 157.039,04 ευρώ με το ΦΠΑ, οι εξής: Αφεντάκη Αιμ. & Σία ΕΕ, Ιωάννης Γεωργ. Κούμπλας, Αδελφοί Π. Μουργή ΑΕ.

pantopwleio

10. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών για τη λειτουργία του info kiosk του Δήμου Καλαμάτας στον Αερολιμένα Καλαμάτας. Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε ποσόν 550 ευρώ με το ΦΠΑ, για τον εξοπλισμό του info kiosk.

airport

11. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας. Εγκρίθηκε.

kataskinwsi

12. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου εντός του χώρου αλσυλλίου Αλμυρού της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας. Εγκρίθηκε.

kulikeio-almuros

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech